Marraskuun kolmannen päivän iltana juuri ennen keskiyötä on sanojen määrä 3616 eli 7.2 % (kolmen päivän jälkeen pitäisi olla jo 5001, eli lisää jääty jälkeen, kun eilinen ei ollut hyvä päivä). Työ jatkuu.

En enää voi laittaa tekstejä kokonaisuudessaan kirjasaitilleni, harkitsen voinko tehdä sitä jotenkin kuitenkin, mutta omat ajatukset eivät asian suhteen ole täysin selvillä vielä. Ainahan tässä on häviävän pieni mahdollisuus, että joku innostuu tekstistä jopa tosissaan (siis tarkoitan (uskallanko edes sanoa sitä) julkaisumielessä). Kommentteja tarvitsisi tietysti, missä on Timo M. silloin kun sitä tarvitsisi!

Soikkeli saanut jo kasaan 4471 sanaa, vaikka valittaa kovia kiireitä. Miten pirussa se tekee sen. Vahinko, että ei aio tänä vuonna laittaa tekstiään näytille. Kuka muuten sanoisi Soikkelille, että laittaisi lastunsa laskevaan järjestykseen, olisi lukijalla helpompaa.

Sää on ihanteellinen kirjoittamiselle. Tuulee ja on sadetta ilmassa, vielä sentään on kuivaa, varsinkin sisällä, jos pitää ovet kiinni:) Yöllä lämpötila laskenee jonnekin alle kymmenen asteen ja huomenna koko Belgianmaalla on vain kymmenkunta astetta, samoin koko viikonvaihteen.

Vielä täytyy mennä työhön lähes koko päiväksi, mutta kirjoitetaan illalla ja viikonloppuna niin paljon kuin keritään.

Kirjoittamisen häiriönä on työpaikkatarjous, jota täytyy harkita ja laskea "pro's and con's", veisi Kongoon muutamaksi viikoksi. Ei oikein hotsittaisi juuri tällä hetkellä, mutta "a begger cannot be a picker".